На Шумщині прощаються із 22-річним Героєм Олександром Дацюком

Опубліковано в Новини 16.01.2023

У селі Вілія на Шумщині прощаються із 22-річним захисником Олександром Дацюком, який загинув на Донеччині.

Із сумом та скорботою сповіщаємо, що 12 січня 2023 року, мужньо виконуючи військовий обов’язок, в бою за рідну Україну, за свободу та незалежність, внаслідок військових дій отримавши ушкодження від вибухів та осколків, загинув старший солдат, стрілець-санітар десантно-штурмового батальйону ЗСУ, наш земляк – Олександр Іванович Дацюк 1999 р.н. житель села Вілія, повідомив міський голова Шумська Вадим Боярський.

Мужній та відважний воїн, веселий, позитивний, добрий, щирий і надійний друг та побратим, той, хто прийде на допомогу і вдень, і вночі, людина з великим серцем та справжній патріот своєї держави – так відгукуються про Героя усі, хто його знав.

Шумська громада зустріла траурний кортеж із тілом полеглого «живим коридором», на колінах. На центральному шляху при в’їзді у Шумську громаду священники відправили заупокійний молебень.

Поховають Героя сьогодні, 16 січня у с. Вілія.

Вічна пам'ять!

Вічна Слава Герою!

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

21.05.2024 soroka
Щомісяця Сергій Надал за власні кошти допомагає ЗСУ: передав ще 5 FPV-дрони для 24-ї окремої механізованої бригади
Міський голова Сергій Надал передав ще п’ять FPV-дронів бійцям 24-ї окремої механізованої бригади. Дрони закуплені…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.