Ще 200 комплектів зимової військової форми з Тернополя передали для захисників

Опубліковано в Новини 12.01.2023

З метою належного забезпечення теплим одягом, з Тернополя для наших захисників відправлено ще 200 комплектів зимової військової форми.

- Допоки наші воїни мужньо боронять Україну - Тернопіль продовжує бути надійним тилом і допомагає нашим захисникам. Сьогодні передаємо чергову партію теплого зимового одягу для захисників. Окрім того, передано 1200 пар сезонних теплих шкарпеток, які придбали за кошти працівників міської ради. Дякую усім, хто не втомлюється і щодня допомагає Збройним силам України, – відзначає міський голова Сергій Надал.

Нагадаємо, нещодавно з чергової поїздки повернулися волонтери з центру «Допомога армії від Тернополя», які доставили посилки для наших захисників на фронт до новорічно-різдвяних свят.

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.05.2024 soroka
«УДАР Віталія Кличка» висловив солідарність з грузинським народом
Фракція партії «УДАР Віталія Кличка» висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.