Звернень про витівки тернопільського стрільця автівок та будинків щораз більшає

Опубліковано в Новини 20.01.2017

Всього за одну ніч хлопець обстріляв з пневматичного пістолета більше десяти автомобілів.

Зі слів начальника відділення слідчого відділу Тернопільського відділу поліції Андрія Гульоватого, сума збитків, завданих потерпілим, уже становить тридцять тисяч гривень. Проте заяви відтернополян, чиє майно зазнало ушкоджень внаслідок хуліганських витівок 18-річного тернополянина, й далі продовжують надходити, зазначають в обласному ГУНП.

Приміром, про пошкодження склопакета металопластикового вікна заявила мешканка однієї з багатоповерхівок, що по вулиці Леся Курбаса, втрат на майже тисячу гривень зазнав власник автомобіля «ВАЗ-2106». В автівці зловмисник з пневматичного пістолета пошкодив лобове та бокове скло.

Нагадаємо, оперативники Тернопільського відділу поліції затримали 18-річного тернополянина за підозрою у вчиненні хуліганських дій. Молодик, до слова, ніде не працює і не навчається.

Як стало відомо в ході досудового розслідування, разом з пневматичним пістолетом зловмисник придбав п’ятсот куль, а згодом докупив ще тисячу. Зі слів хулігана, понад тисячу зарядів він встиг випустити по різних об’єктах – транспортних засобах, вікнах квартир. Близько ста куль у нього вилучили поліцейські.

Досудове розслідування, розпочате за частиною першою статті  296 ККУ,триває. Вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.