Мешканців Тернопільщини закликають не нехтувати сигналами повітряної тривоги

Опубліковано в Новини 18.12.2022
На жаль сигнали повітряної тривоги стали для більшості наших громадян буденними.
Але цими повідомленнями жодним чином не можна нехтувати, адже для того щоб сповістити вас про небезпеку працюють чимало військових професіоналів.
Навіть якщо ви вважаєте, що знаходитесь в не цікавому (як ціль) для ворога місці, то варто пам’ятати, що ми ведемо війну з абсолютно неадекватними особами, дії яких не піддаються ні логіці, ні загальноприйнятим людським нормам.
До того ж, якщо повітряний об’єкт навіть не мав ціллю вашу територію, то збитий засобами ППО втрачає керованість та може впасти у будь-якому місці.
Наголошуємо — не нехтуйте сигналами повітряної тривоги, почувши їх, негайно перейдіть в укриття і перебувайте там до сигналу "Відбій повітряної тривоги!".
 
Джерело: Патрульна поліція Тернопільськох області
 
  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.10.2024 soroka
«Українська команда» передала партію літаків-камікадзе 3 штурмовій бригаді на Харківський напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» передав партію дронів-літаків 3 окремій штурмовій бригаді. Загалом волонтери відправили на…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.