На Тернопільщині капітально ремонтують два мости через річку Золота Липа

Опубліковано в Новини 18.12.2022
На ділянці траси М-30 Стрий – Ізварине у межах населеного пункту капітально ремонтуємо 2 мости (18 та 36 метрів) через річку Золота Липа.
Відновлювати цю ділянку траси розпочали торік. Щоб забезпечити безперебійний та безпечний рух трасою, роботи у листопаді відновили.
На 36-метровому мосту напередодні замінили 6 балок на правому проїзді. Після цього мостовики розпочнуть влаштування монолітної прогонової будови.
Рух транспорту відбувається у реверсному режимі.
Дорога М-30 Стрий – Ізварине має міжнародне значення та з’єднує західні області зі східними. В умовах майже повного блокування портів України, товарообіг із союзними державами забезпечує виживання вітчизняної економіки. Він відбувається саме завдяки дорогам. Завершення ремонтних робіт на ділянках М-30 у всіх областях допоможе збільшити пропускну здатність дороги та частково розвантажити трасу М-06 Київ - Чоп.
 
 
 
 
 
 
 
 
Джерело: Служба автомобільних доріг Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.10.2024 soroka
«Українська команда» передала партію літаків-камікадзе 3 штурмовій бригаді на Харківський напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» передав партію дронів-літаків 3 окремій штурмовій бригаді. Загалом волонтери відправили на…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.