У Тернополя патрульні за відсутності зв'язку сповіщатимуть про повітряну тривогу через гучномовці

Опубліковано в Новини 11.12.2022
У разі екстреного вимкнення електроенергії та відсутності зв’язку екіпажі патрульної поліції сповіщатимуть населення про повітряну тривогу через гучномовці, якими обладнані службові автомобілі.
Поліцейські звертаються до тернополян не нехтувати такими повідомленнями і негайно йти в укриття.
- Такі заходи будуть здійснюватися в тих частинах міста, де відключене електропостачання з метою інформування населення про ймовірні загрози. Там, де немає потреби використання гучномовців, ми громадян не сповіщаємо, але за потреби зорієнтуємо, де знаходиться найближче укриття, - розповіла інспектор пресслужби Управління патрульної поліції в Тернопільській області Катерина Метельська.
Правоохоронці продовжують нести службу в посиленому режимі і робити усе можливе, аби громадяни почували себе у безпеці. Щовечора на патрулювання вулиць обласного центру виходять додаткові наряди поліцейських. Якщо вам потрібна допомога, ви можете звертатись до співробітників поліції на вулиці та в підрозділах, аби зігрітися та зарядити телефони.
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області
 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.10.2024 soroka
«Українська команда» передала партію літаків-камікадзе 3 штурмовій бригаді на Харківський напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» передав партію дронів-літаків 3 окремій штурмовій бригаді. Загалом волонтери відправили на…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.