У Тернополі встановили ще два нових спеціалізованих мобільних укриття

Опубліковано в Новини 09.12.2022

Цього тижня у Тернополі встановили ще два нових спеціалізованих мобільних укриття, де громадяни зможуть перебувати під час ракетної небезпеки.

Споруди розміщені на просп. Степана Бандери (зупинка «просп. Степана Бандери (від центру)» та на просп. Злуки (напроти зупинки «м-н «Універсам»).

Як зазначає міський голова Сергій Надал, такі укриття є захистом від частинок снарядів, уламків ракет та стрілецької зброї. Мають сертифікат відповідності та відповідають усім вимогам щодо укриттів, при цьому витримують навантаження 10 тонн на квадратний метр.

Наразі у Тернополі вже доступні шість таких мобільних спеціалізованих укриттів поблизу зупинок громадського транспорту, де спостерігається велика кількість людей і поруч немає сховищ.

Переглянути місця розташування захисних споруд, що розміщені найближче до вашого місця перебування чи проживання, можна на інтерактивній карті захисних споруд (у розділі Е-сервіси).

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

25.06.2024 soroka
Об’єднані заради допомоги: «Контінентал» провів масштабну толоку у рамках корпоративного волонтерства на Тернопільщині
Уже п’ятий рік поспіль «Контінентал Фармерз Груп» проводить заходи з корпоративного волонтерства — масштабні толоки,…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.