У місті на Тернопільщині шукають вандалів, що знищили алею сакур

Опубліковано в Новини 05.12.2022

 У Заліщиках невідомі зламали 7 дерев на алеї сакур.

Про це повідомили у Заліщицькій міській раді.

– Цієї ночі, в районі АТБ, по вул. С. Бандери в черговий раз вчинений акт вандалізму з особливим цинізмом: поламали сакури в кількості 7 штук. Уточнюємо: не викопали, як раніше кущі троянд і гортензій, а саме поламали молоді красиві дерева, які уже цієї весни цвіли та милували своєю красою, – розповідають у міській раді. – Немає слів, одні емоції! Люди, схаменіться! Це ж краса нашого спільного дому! Процес придбання та висадки сакур це робота багатьох людей, могли б її поцінувати! Звертаємось до всіх мешканців міста: давайте дбати про красу, а не руйнувати її, а також поважати один одного, себе, рідне місто та працю інших людей.

Жителів міста які бачили або володіють інформацією про винуватців просять повідомити у міську раду, або правоохоронні органи.

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.