У Тернополі водій, якого втретє зловили п'яним за кермом, «попав» на 40 тисяч

Опубліковано в Новини 19.01.2017

Спричинивши до того ж ДТП.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участі маршрутного автобуса “Богдан” та автомобіля Daewoo lanos отримали патрульні 17 січня, близько 18:45, повідомила прес-служба УПП у Тернополі. На місці події, на вулиці Замкова, інспектори першочергово встановили потерпілих в аварії. Травмованою була 59-річна пасажирка маршрутного автобуса. Жінку госпіталізували.

Під час спілкування з водіями, інспектори встановили, що винуватець ДТП – 36-річний водій автомобіля Daewoo lanos, має явні ознаки алкогольного сп’яніння. Саме він не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автобусом.

При перевірці документів інспектори встановили, що водій вже двічі протягом року притягувався до відповідальності за водіння у нетверезому стані.

Цього разу патрульні склали адміністративний протокол за ч. 3 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння особою, що вже двічі протягом року піддавалася адміністративному стягненню за керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Водію загрожує штраф у розмірі 40 800 грн з позбавленням права керування транспортними засобами на строк десять років.

Патрульна поліція нагадує: з 27 липня 2016 року суттєво посилено відповідальність за керування у стані сп’яніння. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Волонтери «Української команди» Тернопільщини передали ліки та медичні засоби бойовим медикам на Запорізький напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області продовжує підтримувати медиків, які рятують життя на фронті.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.