Після пожежі в будинку тернопільські комунальники ремонтують під'їзд

Опубліковано в Новини 18.01.2017

Комунальники приступили до ремонту сходової клітки в будинку, що на вулиці Тарнавського, 16, де 9 січня виникла пожежа, повідомляють в управлінні ЖКГ.

Того дня до Оперативно-диспетчерської служби Управління ДСНС України у Тернопільській області надійшло повідомлення про пожежу в  м. Тернопіль по вул. Генерала Тарнавського, 16. Рятувальники дісталися до місця надзвичайної  події  та встановили, що пожежа виникла в квартирі на другому поверсі п’ятиповерхового багатоквартирного житлового будинку. Площа пожежі становила 22 м. кв. Попередня причина виникнення вогню – займання новорічної гірлянди на штучній ялинці. Загалом, пожежники за допомогою  спеціального обладнання, врятували  19 людей, серед них 5 дітей, а також вивели на свіже повітря 21 мешканця даного будинку, в тому числі 4 дитини та не допустили перекидання пожежі на сусідні квартири.

Фото: управління ДСНС в області.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.