З банківського рахунку тернополянки викрали 35 000 гривень

Опубліковано в Новини 25.11.2022

Працівники територіального підрозділу поліції надійшло звернення від жительки обласного центру, яка потерпіла від псевдопрацівника фінансової установи.

Пройдисвіт зателефонував до жінки та представився працівником банку. Він запевнив краянку, що її кошти в небезпеці: невідомі особи намагаються зняти готівку. Аби убеззпечики рахунок, чоловік попросив повідомити вміст смс-повідомлення, що вона й зробила. За лічені хвилини тернополянці надійшло сповіщення про списання всіх заощаджень.

Відомості про подію працівники поліції внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

 

Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3811.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.