У Тернополі за добу загорілися квартира та авто

Опубліковано в Новини 18.01.2017

Чотири пожежі трапилося на Тернопільщині минулої доби.

Про них повідомила прес-служба Управління ДСНСУ області.

17 січня о 16:10 в м. Тернопіль по вул. Дружби виникла пожежа в житловій квартирі. Внаслідок пожежі знищено телевізор, пошкоджено облицювання стін та стелі на площі 2 м. кв. Загиблих та травмованих на місці події не виявлено.

О 16:10  на пункт зв’язку ДПРЧ-6  Управління надійшло повідомлення про те, що в м. Чортків по вулиці Млинарській, з вікон недіючого нежитлового будинку іде густий дим. Вогнем знищено дерев’яне облаштування ями на площі 2 м. кв. Загорання ліквідовано черговим караулом ДПРЧ-6 Управління, під час гасіння врятовано1 будівлю. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

О 16:15 в с. Гермаківка Борщівського району виникла пожежа господарської будівлі, внаслідок якої знищено 2 тонни пшениці, морозильну камеру, холодильник, 2 дверей, 3 вікна, покриття та перекриття будівлі на площі 30 м. кв., речі домашнього вжитку. На місці події працював черговий караул МПК смт. Мельниця-Подільська. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

18 січня о 04:35 о Оперативно-диспетчерської служби Управління ДСНС України у Тернопільській області надійшло повідомлення про пожежу автомобіля «ВАЗ-2101»в  м. Тернопіль по вул. Петлюри, 7. Внаслідок пожежі пошкоджено салон автомобіля та знищено сидіння на площі 0,5 м. кв. Пожежу ліквідовано до прибуття чергового відділення ЧСПТ АРЗ СП Управління.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

18.04.2024 soroka
Українська команда Тернопільщини відремонтувала три автівки для Сил спеціальних операцій
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відремонтував Силам спеціальних операцій ЗСУ 3 автомобілі. Вони…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

VuwU5xVlQYg.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.