Керівник «Хеліксу» у Тернополі програв апеляцію

Опубліковано в Новини 18.01.2017

Дмитро Нагута зобов'язаний і надалі носити електронний браслет.

Вчора, 17 січня, апеляційний суд Тернопільської області, погодившись із позицією прокурора, залишив в силі ухвалу суду першої інстанції про обрання підозрюваному керівнику «Хеліксу» запобіжного заходу, повідомила прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Нагута і надалі носитиме електронний браслет та зобов‘язаний утримуватись від спілкування із потерпілими, свідками та іншими підозрюваними у даному кримінальному провадженні.

 

Нагадаємо, відповідно до ухвали Тернопільського міськрайонного суду одному із керівників фірми з ознаками фінансової піраміди, підозрюваному у вчиненні злочину за ч. 4 ст. 190 (Шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою), ч.2 ст.209 (Легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом) КК України у грудні 2016 року обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із внесенням застави у 5 млн. грн.
 
 
На даний час, сума збитків за заявами потерпілих вкладників «Хеліксу» сягнула 27 мільйонів грн.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

19.04.2024 soroka
Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді
У березні російське Сочі приймало Всесвітній фестиваль молоді. І поки тисячі його учасників проводили час…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.