У Тернополі цілодобово діятиме оновлений графік погодинних вимкнень споживачів від електроенергії

Опубліковано в Новини 22.11.2022

Як повідомляє ВАТ «Тернопільобленерго, з 22 листопада у Тернополі та області графік погодинних вимкнень споживачів від електроенергії діятиме цілодобово, у зв’язку з критичною ситуацією в енергосистемі України внаслідок ракетних обстрілів.

Графік погодинних вимкнень споживачів розроблено з метою стабілізації забезпечення електропостачання споживачів Тернополя та області і застосовуватиметься виключно за вказівкою диспетчера НЕК "Укренерго" (вищого оперативного рівня) у разі виникнення необхідності збалансування енергосистеми України.

Час відсутності електроенергії складатиме по чотири години, однак відключення відбуватимуться двічі на добу для кожної групи.

У разі гострої необхідності, ВАТ «Тернопільобленерго» буде застосовувати вимкнення електропостачання споживачів міста та області і в поза зазначені години вказані у графіку.

Також, у разі відсутності потреби, в зазначені години вимкнення електропостачання споживачів не будуть застосовуватися.

Ознайомитися з оновленим графіком погодинних вимкнень електроенергії можна за посиланням.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.10.2024 soroka
«Українська команда» передала партію літаків-камікадзе 3 штурмовій бригаді на Харківський напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» передав партію дронів-літаків 3 окремій штурмовій бригаді. Загалом волонтери відправили на…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.