У боях за Україну загинув Сергій Балагуда з Шумщини

Опубліковано в Новини 15.11.2022

Знову тяжка втрата у Шумській громаді – у боях за Україну загинув Балагуда Сергій Юрійович, 1979 року народження, житель села Цеценівка.

Трагічну новину повідомив міський голова Шумська Вадим Боярський.

Він самовіддано став на захист рідної землі та до останнього безстрашно боровся із російським окупантом. Призваний на військову службу під час мобілізації 28 серпня 2022 року, служив стрілцем-санітаром 9-ої парашутно-десантної роти. Загинув Герой від отриманих поранень несумісних з життям 28 жовтня, під час участі в бойових діях на Донеччині.

Сергій був товариським, працьовитим і відповідальним. Завжди добрий і люблячий син, чоловік та батько він з теплотою турбувався про своїх рідних, близьких та друзів. Ціною свого життя він здійснив найбільший подвиг справжнього чоловіка - віддав своє життя за цілісність і незалежність України, – написав Вадим Боярський.

Вічна пам'ять!

Вічна Слава Герою!

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.10.2024 soroka
«Українська команда» передала партію літаків-камікадзе 3 штурмовій бригаді на Харківський напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» передав партію дронів-літаків 3 окремій штурмовій бригаді. Загалом волонтери відправили на…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3815.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.