Тернопільські правоохоронці піймали невідомого, який стріляв у квартири та машини (ФОТО)

Опубліковано в Новини 17.01.2017

Майно десятка тернополян всього за одну ніч, 15 січня, встиг пошкодити 18-ти річний хлопець. Як повідомляють правоохоронці, оперативникам вдалось вийти на слід та затримати невідомого, який стріляв у квартири та автомобілі на мікрорайоні Дружба.

Свій вчинок хлопець пояснив тим, що всього лише випробовував на влучність та справність новопридбаний пневматичний пістолет. 

Саме 15 січня до правоохоронців почали звертатись жителі мікрорайону Дружба із заявами про пошкоджені вікна квартир та транспортних засобів. Зі слів молодика, напередодні, 14 січня, він придбав пневматичний пістолет.  Найперше випробував нову іграшку на вікнах сусіднього будинку. Вистрелив і збагнув – зброя дієва, адже жителі квартир у вікна котрих поцілив, почали визирати на вулицю, не розуміючи, що діється.

Захоплений влаштованим видовищем, зловмисник викликав таксі і подався до торгового центру, аби докупити куль для заряджання – плани на вечір мав великі. Від спокуси знову випробувати дію пневматики не стримався вже дорогою додому. Прямо з вікна таксі відкрив стрілянину по маршрутному таксі, в якому їхали люди, і припаркованій легківці.

Похвалився вмінням влучно стріляти і перед друзями, з котрими того вечора ходив на дискотеку в нічний клуб. Дорогою пошкодив вікна трьох автомобілів. Ще п’ятеро власників машин потерпіли, коли хуліган повертався після нічних розваг.

Загалом поліцейські задокументували десять фактів пошкодження транспортних засобів і випадок стрільби по вікнах житлового будинку. На щастя, про постраждалих правоохоронці не повідомляють. Сума збитків, завданих потерпілим, встановлюється. Зловмиснику інкримінують частину першу статті 296 ККУ – хуліганство. Досудове розслідування триває.

Фото: відділ комунікації ГУ НП в області.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.