Тернополянка стала жертвою афери

Опубліковано в Новини 13.11.2022

Працівники Тернопільського районного управління поліції зареєстрували факт шахрайства вчинений щодо 28-річної мешканки обласного центру. Громадянка купувала через мережу Інтернет товар та потрапила в шахрайську пастку. 

Потерпіла розповіла правоохоронцям обставини події. В одній із соціальних мереж вона знайшла допис про продаж декоративної косметики. Жінка здійснила замовлення товару на суму 5782 гривень. Обов’язковою умовою була передоплата. Краянка переказала кошти двома транзакціями на обумовлену суму. Однак згодом збагнула, що її ошукали, адже товар не прийшов. Натомість автор допису вимкнув телефон та видав публікацію. За допомогою вона звернулася до працівників поліції.

Відомості про злочин правоохоронці внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

14.06.2024 soroka
Волонтер «Української команди» Андрій Надкевич – серед номінантів регіонального відбору на здобуття «Ордену Святого Пантелеймона»
У Тернопільському національному медичному університеті імені І.Горбачевського 12 червня відзначили медиків області, які перемогли у…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3810.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.