У Тернополі в порушника комендантської години поліцейські виявили пакет з канабісом

Опубліковано в Новини 12.11.2022

10 листопада, близько опівночі поблизу залізничного вокзалу дільничні офіцери поліції спільно з бійцями роти «Тернопіль» помітили невідомого чоловіка, який порушував комендантську годину. Побачивши працівників поліції, він почав нервувати, викинув пакет і кинувся втікати.

Правоохоронці наздогнали чоловіка та встановили його особу. Ним виявився 42-річний тернополянин, раніше судимий за злочини, пов’язані з наркотиками.

У пакеті чоловіка поліцейські виявили подрібнену речовину рослинного походження зеленого кольору, схожу на канабіс.

Вилучене направили на експертизу. Поліцейські встановлюють звідки тернополянин взяв заборонені речовини та з якою метою зберігав.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309 ККУ. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до обмеження волі строком до п’яти років.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.10.2024 soroka
«Українська команда» передала партію літаків-камікадзе 3 штурмовій бригаді на Харківський напрямок
Волонтерський штаб «Українська команда» передав партію дронів-літаків 3 окремій штурмовій бригаді. Загалом волонтери відправили на…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

4fe637b26b790de6358827b961c23147_XL.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.