Тернопільські атлети здобули три золоті медалі на чемпіонаті України зі спортивної ходьби

Опубліковано в Новини 17.10.2022

В Івано-Франківську відбувся чемпіонат України зі спортивної ходьби серед спортсменів різних вікових груп та ХХVІ Кубок «Вечірній Івано-Франківськ».

Тернопільщину на змаганнях представили четверо вихованок обласної ДЮСШ із міста Тернополя.

Про це повідомили в управлінні молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської ОДА.

Наші атлетки змагались на дистанції 2 км серед вікових груп до 14 та 16 років. Усі наші дівчата показали добрі результати, - повідомляє Федерація легкої атлетики області. Так, серед учасниць вікової категорії до 14 років Уляна Кулеба виборола срібну нагороду; серед спортсменок до 16 років Мар’яна Тріщук стала бронзовою призеркою, а Софія Ронталюк була шостою. На жаль, ще одну нашу учасницю Ірину Ігнатову, яка боролась з суперницею за друге місце, на самому фініші було дискваліфіковано. Тренує юних скороходів Ольга Стефанишина, – кажуть в управлінні.

Також на турнірі в Івано-Франківську в змаганнях серед ветеранів в спортивній ходьбі на 2 км взяв участь майстер спорту Тарас Козлюк, який здобув впевнену перемогу.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.10.2024 soroka
Тернопіль для ЗСУ: «Наші захисники отримали 50 дронів та 10 квадрокоптерів» — Сергій Надал
Міський голова Тернополя Сергій Надал повідомив про чергову партію допомоги для нацгвардійців на передовій. 27…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.