За що з ВАТ «Тернопільобленерго» стягнуть 10 млн грн?

Опубліковано в Новини 14.10.2022

Господарський суд Тернопільської області задоволив позов заступника керівника Тернопільської обласної прокуратури в інтересах держави до відкритого акціонерного товариства «Тернопільобленерго» про стягнення до бюджету частини чистого прибутку за результатами фінансово-господарської діяльності товариства у розмірі 10 млн грн.

Прокурори встановили, що акціонерне товариство не виконало вимоги законодавства в частині відрахування до Державного бюджету України 90 % чистого прибутку за наслідками фінансово-господарської діяльності «Тернопільобленерго» за звітний період на вищевказану суму. Оскільки несплата даних коштів призвела до невиконання дохідної частини Державного бюджету України та зменшення передбачених законодавством надходжень до нього, прокуратура подала позов до суду, який задоволено.
 
Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.10.2024 soroka
Тернопіль для ЗСУ: «Наші захисники отримали 50 дронів та 10 квадрокоптерів» — Сергій Надал
Міський голова Тернополя Сергій Надал повідомив про чергову партію допомоги для нацгвардійців на передовій. 27…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.