У лікарні після ДТП померла мешканка Тернопільщини

Опубліковано в Новини 15.10.2022

У реанімаційному відділенні в результаті отриманих тілесних ушкоджень померла жителька Чортківського району, 1937 року народження. Про це на лінію “102″ повідомив черговий лікар. Травми жінка отримала в дорожньо-транспортній пригоді.

Аварія трапилася 13 жовтня близько 19:50 на дорозі Бучач-Язловець-Товсте в межах села Ріпинці. За попередньою інформацією, жінка йшла проїжджою частиною дороги. Траса не освітлювалася. Водій не помітив та збив пенсіонерку. Потерпілу без свідомості госпіталізували до медзакладу, але врятувати їй життя не вдалося. За кілька годин після аварії вона померла.

Водій попередньо тверезий. У нього взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Триває слідство відповідно до ч. 2 статті 286 ККУ.

 

Джерело: Досьє 102

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.10.2024 soroka
Тернопіль для ЗСУ: «Наші захисники отримали 50 дронів та 10 квадрокоптерів» — Сергій Надал
Міський голова Тернополя Сергій Надал повідомив про чергову партію допомоги для нацгвардійців на передовій. 27…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.