Опорні школи Тернопільської області отримають по 3 000 доларів США

Опубліковано в Новини 10.10.2022
Кабінет Міністрів схвалив реалізацію спільного з ООН (ЮНІСЕФ) проєкту фінансової підтримки українських опорних закладів загальної середньої освіти у 2022-2023 навчальному році.
 
- Програма ЮНІСЕФ "Спільно до навчання" поширюється на 1284 опорні школи у всій країні, в яких навчаються 450 тисяч дітей, зокрема діти ВПО. Заклади отримають фінансування в еквіваленті 3 тис. доларів США, - йдеться у повідомленні пресслужби Міністерства реінтеграції тимчасово окупованих територій.
 
Зазначається, що таке рішення має допомогти школам організувати повноцінний освітній процес, комфортно перезимувати та не переривати навчання через негоду та холоди.
Зокрема, кошти призначені на косметичний ремонт, закупівлю обігрівачів, генераторів, пального, підручників, а також облаштування бездротової мережі інтернет (Wi-Fi).
 

Перелік опорних шкіл доступнй за посиланням:

https://cutt.ly/2BuOXX1

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.10.2024 soroka
Тернопіль для ЗСУ: «Наші захисники отримали 50 дронів та 10 квадрокоптерів» — Сергій Надал
Міський голова Тернополя Сергій Надал повідомив про чергову партію допомоги для нацгвардійців на передовій. 27…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3775.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.