На передову вирушили волонтери центру «Допомога армії від Тернополя»

Опубліковано в Новини 08.10.2022

З центру «Допомога армії від Тернополя» у чергову поїздку до наших захисників на передову вирушили волонтерські автомобілі. Цього разу доставлятимуть посилки та передачі у напрямку Київської, Сумської та Харківської областей, де воюють тернополяни.

- Дякую жителям нашого міста, які приготували понад 50 посилок для захисників на передовій. Ще близько 70 пакунків тернополяни передали через волонтерів. Крім того, отримуємо запит від військових на необхідні речі і додатково довантажуємо ними екіпаж. Це – буржуйки, генератори, каремати, спальники, зимове взуття, флісові речі, продукти тривалого зберігання, спеціальні аптечки для парамедиків, а також аптечки для військовослужбовців і ряд інших речей для облаштування бліндажів, - зазначає міський голова Сергій Надал.

Міський голова додає, разом з вантажами для тернопільських військових у «гарячі» точки поїхала й мобільна стоматологія, завдяки якій захисники зможуть отримати безкоштовну стоматологічну допомогу.

Нагадаємо, на базі управління соціальної політики (вул. Миколи Лисенка, 8-А) з червня активно працює центр «Допомога армії від Тернополя», який здійснює безкоштовну доставку посилок в місця дислокації військовослужбовців.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.10.2024 soroka
Тернопіль для ЗСУ: «Наші захисники отримали 50 дронів та 10 квадрокоптерів» — Сергій Надал
Міський голова Тернополя Сергій Надал повідомив про чергову партію допомоги для нацгвардійців на передовій. 27…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

6.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.