Знову непоправна втрата: на війні загинув Сергій Жолондек з Чорткова

Опубліковано в Новини 06.10.2022

Чортківщина знову у скорботі. Від рук окупантів загинув чортків’янин Жолондек Сергій Мирославович. 

Жолондек Сергій (7.05.1980 р.н.) був призваний на військову службу під час мобілізації Чортківським РТЦК та СП 18 липня цього року. Служив стрільцем 9 парашутно-десантної роти 3 парашутно-десантного батальйону, повідомили у Чортківській міській раді.

– Ріс Сергій у багатодітній сім’ї – усього їх було шестеро. Його старший брат пішов захищати Україну від російських загарбників ще на початку війни вісім років тому. Під час бойових дій отримав контузію, через яку згодом загинув. Тож Сергій пішов стопами брата боронити Україну вже з початком повномасштабного вторгнення… йдеться у повідомленні.

Загинув Герой 2 жовтня від отриманих поранень, несумісних з життям, під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Ямполівка Краматорського району Донецької області. У воїна залишились батьки, дружина, син, брати та сестри…

Вічна пам'ять!

Вічна Слава Герою!  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.10.2024 soroka
Тернопіль для ЗСУ: «Наші захисники отримали 50 дронів та 10 квадрокоптерів» — Сергій Надал
Міський голова Тернополя Сергій Надал повідомив про чергову партію допомоги для нацгвардійців на передовій. 27…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3688.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.