Захищаючи Україну, загинув Сергій Руденький з Тернопільщини

Опубліковано в Новини 05.10.2022

 

Внаслідок мінометного обстрілу біля населеного пункту Красногорівка Покровського району на Донеччині, 3-го жовтня, загинув житель Шумщини Руденький Сергій Анатолійович, 1984 року народження.

Про гибель Захисника повідомив міський голова Шумська Вадим Боярський.

– Ще від початку широкомасштабного вторгнення Сергій пішов захищати рідну землю, не зміг спокійно залишатись дома.  Народився Герой на Хмельниччині та згодом сім’я переїхала на батьківщину матері в село Залісці Шумської громади, – каже Вадим Боярський. – Сергій назавжди залишиться в пам'яті рідних та близьких як чудовий син, найкращий брат, надійний друг та побратим. Він був добрим, щирим, життєрадісним, завжди усіх підтримував та допомагав у всьому. Україна втратила ще одного Героя, який щиро любив її та захищав, незважаючи ні на що.  Він ніколи не ховався від труднощів, для нього обов'язок був понад усе.

Про зустріч загиблого Героя та чин поховання буде повідомлено згодом.

Вічна пам’ять!

Вічна слава Герою!

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.10.2024 soroka
Тернопіль для ЗСУ: «Наші захисники отримали 50 дронів та 10 квадрокоптерів» — Сергій Надал
Міський голова Тернополя Сергій Надал повідомив про чергову партію допомоги для нацгвардійців на передовій. 27…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.