З Тернополя для військовослужбовців на фронт передали 74 комплекти теплої форми

Опубліковано в Новини 27.09.2022

З настанням календарної осені спостерігається різке зниження температури зовнішнього повітря на усій території країни, тож з метою забезпечення наших військовослужбовців відповідним одягом, з Тернополя  передано 74 комплекти теплої форми на передову.

- Розпочалася нова пора року, і у наших захисників є потреба уже в новій військовій формі. Наразі 74 комплекти утеплених бушлатів та штанів, що були пошиті ще на початку весни, відправляються на фронт, - розповідає міський голова Сергій Надал. – Раніше 100 таких комплектів було передано для потреб спецпідрозділів поліції, які виконували обов’язки на передовій. А наразі, окрім теплої форми, потрібно допомогти нашим військовим буржуйками, теплими спальними мішками та іншим необхідним спорядженням, яке допоможе їм зігрітися у холодну пору року.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.10.2024 soroka
Тернопіль для ЗСУ: «Наші захисники отримали 50 дронів та 10 квадрокоптерів» — Сергій Надал
Міський голова Тернополя Сергій Надал повідомив про чергову партію допомоги для нацгвардійців на передовій. 27…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.