Тернополянин обікрав магазин

Опубліковано в Новини 26.09.2022

Таємне викрадення чужого майна інкримінують працівники Тернопільського районного управління поліції мешканцю міста 1986 року народження. Підозрюваний вже неодноразово попадав в поле зору правоохоронців, однак на шлях виправлення не став.

Подія трапилася в приміщенні торговельного закладу. Зловмисник скористався слушною та викрав портативний зарядний пристрій. Факт крадіжки задокументувала камера відеоспостереження, записи з якої допомогли вийти на слід зловмисника.

В минулому тернополянин вже притягнувся до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів на території обласного центру.

Підозрюваний у скоєному зізнався. Його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено в ізолятор тимчасового тримання.

Відомості про подію слідчі Тернопільського РУП внесли в ЄРДР відповідно до ч. 4 ст. 185 ККУ. (крадіжка).

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.10.2024 soroka
Тернопіль для ЗСУ: «Наші захисники отримали 50 дронів та 10 квадрокоптерів» — Сергій Надал
Міський голова Тернополя Сергій Надал повідомив про чергову партію допомоги для нацгвардійців на передовій. 27…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.