Чортківська громада на колінах зустріла ще двох загиблих Героїв

Опубліковано в Новини 22.09.2022

Чортківська громада навколішки зустріла двох загиблих на російсько-українській війні Героїв – Холодюка Романа та Жибчука Василя.

Про це повідомили у Чортківській міській раді.

Жибчук Василь – командир бойової машини механізованого батальйону, молодший сержант, призваний на військову службу 24 лютого. Загинув у бою 14 вересня у м. Лисичанськ. Герой родом із м. Маріуполь, де досі в окупації перебуває його матір. Сестра із дітьми, тікаючи від війни, знайшла прихисток у Чорткові.

Холодюк Роман – солдат, водій аеромобільного батальйону військової частини А2120 загинув 14 вересня під час виконання бойового завдання на Донеччині. Отримав вогнепальне осколкове поранення, несумісне з життям. Чоловік з перших днів війни не зміг залишатись осторонь, ставши добровольцем. Спершу служив у Чорткові, а потім, відчуваючи свою необхідність на фронті, поїхав на передову.

Чин похорону Жибчука Василя відбудеться у п’ятницю, 23 вересня, о 10 год. у Соборі верховних апостолів Петра і Павла.

Чин похорону Холодюка Романа відбудеться у п’ятницю, 23 вересня, о 14 год. у с. Горішня Вигнанка у церкві Різдва Пресвятої Богородиці.

Вічна пам'ять!

Вічна Слава Героям!

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3818.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.