Тернополянина на Святвечір незнайома обікрала в готелі

Опубліковано в Новини 11.01.2017

На Святий вечір молодий чортківчанин познайомився з дівчиною, своє знайомство вирішили продовжити в готелі. Однак сталося не так як гадалося, адже через необачність хлопець залишився без грошей, свого мобільного та спортивного костюму, повідомляють в відділі комунікацій ГУ НП Тернопільської області.

За словами потерпілого, спілкування із жінкою вони продовжили в готельному номері. Через необачність хлопець задрімав. Коли прокинувся не знайшов ні супутниці, ні своїх речей.

Крадійку чортківські поліцейські розшукали. З’ясувалося, що подібний злочин вона скоїла не вперше. Викрадений у потерпілого спортивний костюм вона повернула, поцуплені 200 гривень встигла потратити, а  телефон продати. Правоохоронці встановили покупця молільника й вилучили у нього чужий засіб зв’язку.

Щодо підозрюваної розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка. 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

04.10.2024 soroka
Київська громада передала 750 дронів бійцям бригади ім. Богдана Хмельницького, - Віталій Кличко
Чергову партію допомоги від столичної громади отримали бійці президентської бригади – 750 дронів різних типів.…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.