Не пам'ятала, де живе та як її звати: у Тернополі патрульні допомогли 57-річній мешканці Івано-Франківщини

Опубліковано в Новини 19.09.2022
Учора близько 23-ї години на спецлінію 102 звернулися працівники медичного закладу, що на вулиці Клінічній та повідомили, що до них проситься переночувати 57-річна жінка, яка не пам’ятає де її домівка.
Інспектори оперативно прибули на місце події, де на них очікувала громадянка. Жінка змерзла, перехвилювалася та не могла згадати як її звати та де її дім. Патрульні заспокоїли громадянку та пообіцяли допомогти. Вже за деякий час вона згадала, як її звати.
Охоронці порядку перевірили інформацію про жінку згідно з базами даних та встановили, що її вже давно розшукують рідні. Громадянка рахується зниклою в Івано-Франківській області.
Поліцейські зв'язалися із колегами в сусідній області та передали їм інформацію про знайдену особу. Інспектори також повідомили рідних громадянки, що жінка знайшлася.
Охоронці порядку допомогли жінці знайти, де переночувати, а зранку за нею мають приїхати рідні.
 
Джерело: Патрульна поліія Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.10.2024 soroka
Тернопіль для ЗСУ: «Наші захисники отримали 50 дронів та 10 квадрокоптерів» — Сергій Надал
Міський голова Тернополя Сергій Надал повідомив про чергову партію допомоги для нацгвардійців на передовій. 27…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.