Ще в чотирьох громадах Тернопільщини реалізують проєкт Дія. Центр

Опубліковано в Новини 19.09.2022
Питання ефективної реалізації проєктів зі створення Дія. Центрів у Тернопільській області обговорили під час наради в Тернопільській ОВА.
Центри планують відкрити в Білобожницькій, Вишнівецькій. Заводській та Хоростківській територіальних громадах. Уже незабаром жителі цих громад отримають швидкий доступ до сучасних та якісних адміністративних послуг.
- Ми плануємо реалізувати Дія. Центри ще в чотирьох громадах області, щоб близько 50 тисяч жителів Тернопільщини та внутрішньо переміщені особи мали змогу отримати всі необхідні адмінпослуги швидко, якісно й без зайвого посередництва, - зазначив Перший заступник начальника ОВА Ігор Дем’янчук. 
Вказані проекти фінансувались у 2021 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі ЦНАП.
 
Джерело: ТОВА

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.10.2024 soroka
Тернопіль для ЗСУ: «Наші захисники отримали 50 дронів та 10 квадрокоптерів» — Сергій Надал
Міський голова Тернополя Сергій Надал повідомив про чергову партію допомоги для нацгвардійців на передовій. 27…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.