Мешканка Тернопільщини віддала шахраю майже 30 000 гривень

Опубліковано в Новини 13.09.2022

Від телефонних аферистів найчастіше страждають одинокі люди та пенсіонери, які довіряють незнайомим людям.  «Ваш родич у поліції» – за такою розповсюдженою схемою аферисти ошукали жительку Тернопільського району.

До поліцейських звернувся житель обласного центру. Він повідомив, що його старенька родичка, яка проживає в одному з сіл району, потрапила в аферу.

За словами потерпілої, до неї зателефонувала невідома особа. Швидко увійшовши в довіру, аферист повідомив, що дочка потерпілої перебуває у відділі поліції, за скоєння правопорушення. Аби вирішити «питання» потрібно 30 тисяч гривень.

Перелякана матір перейнялась почутим і  погодилася на всі умови: витягла зі сховку 27 тисяч, подалася до  відділення Укрпошти і перевела на  наданий аферистом рахунок усі гроші. Лише через декілька годин, після телефонної розмови з зятем, потерпіла довідалася, що з донькою усе гаразд, а її ошукали.

За фактом шахрайства поліцейські розпочали слідчі дії, особу зловмисника встановлюють.

 

Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.10.2024 soroka
Тернопіль для ЗСУ: «Наші захисники отримали 50 дронів та 10 квадрокоптерів» — Сергій Надал
Міський голова Тернополя Сергій Надал повідомив про чергову партію допомоги для нацгвардійців на передовій. 27…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.