На Тернопільщині водій, що вчинив ДТП і залишив потерпілу без допомоги, таки сидітиме 3 роки за ґратами

Опубліковано в Новини 27.08.2022

Апеляційний суд Тернопільської області, не задоволив апеляційну скаргу захисника обвинуваченого, підтримавши позицію прокурора щодо вироку стосовно водія - жителя Шумщини, що скоїв ДТП і залишив потерпілу на дорозі без допомоги  (ч. 1 ст. 289, ч. 1 ст. 286 та ч. 1 ст.135 КК України).

Нагадаємо, що 24 серпня 2020 року житель Шумщини вчинив ДТП на службовому автомобілі батька, наїхавши на дівчину-пішохода на узбіччі дороги біля с. Бриків. Водій після наїзду навіть не зупинився й залишив її без жодної допомоги. Внаслідок дорожньо - транспортної пригоди потерпіла отримала травми, кваліфіковані як тілесні ушкодження середньої тяжкості й після аварії перебувала в небезпечному для життя стані і була позбавлена можливості вжити заходів до самозбереження внаслідок безпорадного стану.
Апеляційний суд залишив у силі вирок суду першої інстанції про призначення винній особі покарання у виді трьох років позбавлення волі.
 
Пресслужба  Тернопільської обласної прокуратури

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко: Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на закупівлю дронів
Кияни, які взяли участь в благодійному забігу на Трухановому острові та аукціоні зі збору коштів…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3764.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.