П'яний мешканець Тернопільщини пропонував хабар поліцейським

Опубліковано в Новини 22.08.2022

Мопед за порушення правил дорожнього руху поліцейські зупинили за порушення ПДР в місті Бучач.

Під час спілкування із водієм, інспектори помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Проходити тест кермувальник відмовився, натомість, почав пропонувати правоохоронцям гроші, аби уникнути відповідальності Попередження про кримінальну відповідальність  порушника не спинили, тож працівники поліції  викликали слідчо-оперативну групу для документування злочину.

Відтак, слідчі розпочали досудове розслідування за ч.1 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Окрім того, на водія складено адміністративний протокол за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області

 

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.10.2024 soroka
Тернопіль для ЗСУ: «Наші захисники отримали 50 дронів та 10 квадрокоптерів» — Сергій Надал
Міський голова Тернополя Сергій Надал повідомив про чергову партію допомоги для нацгвардійців на передовій. 27…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

MaPq8GwEnww.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.