У Чорткові демонтують десятки рекламних вивісок

Опубліковано в Новини 18.08.2022

Упродовж кількох найближчих тижнів в історичній частині Чорткова демонтують ще десятки рекламних вивісок, банерів та штендерів.

Таке рішення ухвалили на черговому засіданні виконавчого комітету, повідомляє Чортківська міська рада.

У рішеннях йдеться насамперед про незаконні рекламні вивіски на вул. Гончара, Подільська, Залізнична. Також продовжують демонтаж реклами по вул. Ст. Бандери.

Згідно з рішенням, власники рекламних вивісок та конструкцій зобов’язані самотужки демонтувати їх до 26 серпня. У випадку невиконання рішення виконкому КП «Благоустрій» демонтує рекламу примусово.

Нагадаємо, що протягом 2021 року у центрі міста демонтували 90 рекламних вивісок, банерів та штендерів. Серед них: 23 штендери, 18 вивісок, 11 рекламних вивісок у віконних прорізах, 38 банерів на фасадах.

Вся вищезазначена реклама була не лише незаконно встановлена, але й не відповідала затвердженим правилам розміщення рекламних вивісок. Не було дотримано вимог до стилю чи розміру вивісок.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.