Поліцейські Тернопільщини розшукали 125 неповнолітніх

Опубліковано в Новини 19.08.2022

До ювенальних поліцейських області впродовж року надійшло 120 повідомлень та заяв щодо розшуку 125 неповнолітніх. Завдяки злагодженим спільним діям правоохоронців та небайдужих громадян усіх дітей розшукали та повернули додому.

Правоохоронці реагували оперативно на кожне повідомлення про зникнення дитини. Місцезнаходження 117 неповнолітніх вдалося встановити упродовж доби.

За словами начальника відділу ювенальної превенції ГУНП в Тернопільській області Петра Тиховича, найбільша кількість повідомлень про зникнення дітей надходила до Тернопільського районного управління поліції – 66, відділення  поліції №1 (Борщів)– 9, Кременецького відділу поліції – 7, відділення поліції №1 (Тернопіль) – 6.

Ефективно працює система сповіщення про розшук дітей у рамках соціальної програми «Пошук дітей» від оператора «Київстар». Тепер до пошуку зниклих приєднався і онлайн-сервіс виклику авто «Uklon».Детальна інформація про розшук дитини буде поширюватися серед користувачів сервісу саме в тих зонах, де її востаннє бачили.

 

 

Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

28.06.2024 soroka
Перший пішов: деталі обміну засудженого єпископа УПЦ (МП). Хто наступний?
В українському суспільстві активно обговорюють питання передачі Росії засудженого в Україні митрополита Тульчинського і Брацлавського…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.