Лікарі-волонтери уже розпочали надавати необхідну стоматологічну допомогу тернопільським бійцям на передовій

Опубліковано в Новини 15.08.2022

Мобільний стоматологічний кабінет, що був відправлений з Тернополя на фронт для надання нашим захисникам ургентної стоматологічної допомоги, уже доїхав до одного із місць призначення та приймає перших пацієнтів.

- Транспортний засіб повністю підготовлений та обладнаний усім необхідним для того, щоб працювати на передовій, тож уже зараз у місцях дислокації тернопільських військовослужбовців наші лікарі-волонтери розпочали надавати необхідну стоматологічну допомогу, - зазначає міський голова Тернополя Сергій Надал.

Hеалізувати благодійний проєкт – мобільну стоматологію на колесах для тернопільських бійців на фронті допомогла місцева компанія «Галіт», що представляє в Україні цілий ряд відомих світових виробників стоматологічного обладнання.

 

Джерело: ТМР

Прокоментувати:

СОЦІУМ

02.10.2024 soroka
Тернопіль для ЗСУ: «Наші захисники отримали 50 дронів та 10 квадрокоптерів» — Сергій Надал
Міський голова Тернополя Сергій Надал повідомив про чергову партію допомоги для нацгвардійців на передовій. 27…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3835.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.