На одній із вулиць Тернополя повторно демонтували паркувальні бар'єри

Опубліковано в Новини 13.08.2022

12 серпня постійно діючою робочою групою з організації проведення демонтажів тимчасових споруд, які влаштовані на земельних ділянках комунальної власності без документів, що посвідчують право користування землею, спільно з управлінням муніципальної інспекції та балансоутримувачем території ДП «Фаворит» повторно демонтовано металеві паркувальні бар’єри, які розміщені поруч з будинком №11 на вулиці Максима Кривоноса в м. Тернополі.

Демонтаж проведено на виконання рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 01.06.2022 року №504 «Про усунення порушень у сфері благоустрою».

Демонтоване майно знаходяться під охороною за адресою вулиця Спадиста, 8 в місті Тернополі. 

Для повернення власнику необхідно звернутися в ДП «Фаворит» (вул. Спадиста, 8).

 

Джерело: ТМР

 

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3768.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.