Вінничанин обікрав приватний будинок на Тернопільщині

Опубліковано в Новини 12.08.2022
Зловмисник, видаючи себе за покупця металобрухту, таємно проник до приватного помешкання жительки села Черкавщина та викрав майже дев’ять тисяч гривень і два наручні годинники.
До співробітників Чортківського районного відділу поліції надійшло звернення від 75-річної жительки району про те, що на власному подвір’ї вона застала невідомого чоловіка, котрий, з його слів, скуповував металобрухт. Згодом, зайшовши до будинку, який був відчинений, жінка виявила, що зникли гроші та два наручні годинники, інформують у ГУНП у Тернопільській області.
Поліцейські оперативно взялися розшукувати зловмисника. З’ясували на якому автомобілі він пересувався та надіслали орієнтування по області та в сусідні регіони.
Зупинили автокрадія вже у Коломиї Івано-Франківської області. Під час огляду в автомобілі було знайдено крадені гроші та годинники.
Зловмисником виявився 32-річний житель Вінницької області. Його затримали в порядку статті 208 КПК. Вирішується питання про оголошення підозри за частиною 4 статті 185 (крадіжка, скоєна в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу. Триває досудове розслідування.
 
Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

01.05.2024 soroka
Волонтери «Української команди» відправили допомогу воїнам на Херсонський та Донецький напрямки
Волонтерський штаб «Українська команда» в Тернопільській області відправив чергову допомогу на фронт. Медикаменти та побутові…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3776.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.