Двоє мешканців Тернопільщини понесуть відповідальність за крадіжку

Опубліковано в Новини 10.08.2022

Повідомлення про таємне викрадення чужого майна надійшло до працівників відділення поліції №1 (м. Борщів) від працівника одного оздоровчого дитячого закладу в селищі Скала-Подільська. Жінка повідомла, що з примішення установи невідомі викрали 3 мобілки.

Поліцейські встановили особи зловмисників. Ними виявилися 18-річні мешканці Бучача та села Дзвиняч Заліщицької ТГ. Обидва прямували до райцентру, а в Скалі-Подільській, де розташований в табір прийшли до знайомого та попросили зарядити ґаджет. Забираючи свої телефони, непомітно прихопили зі столу ще й чужі.

Злодії подалися в місцевий парк, де їх затримали працівники поліції. Однак не за крадіжку а за неправомірну поведінку. При перевірці працівники поліції, з’ясували, що порушники громадського порядку мають при собі чужі гаджети.

Крадії зізналися у скоєнні протиправного. За фактом злочину передбаченого ч. 4 статті 185 (Крадіжка) слідчі розпочали кримінальне провадження.

 

Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.