На Тернопільщні судитимуть водія, який вчинив смертельну ДТП

Опубліковано в Новини 08.08.2022

Прокурори Тернопільської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно жителя Кременеччини, обвинуваченого у  порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинили загибель двох осіб, (ч. 4 ст. 286-1 Кримінального кодексу України).

Розслідуванням встановлено, що увечері 18 червня 2022 року нетверезий 20-річний водій, керуючи технічно несправним автомобілем марки «CITROEN-BERLINGO» з трьома пасажирами в салоні рухався зі швидкістю понад 100 км за годину по вулиці с. Великі Млинівці Кременецького району. Через таку швидкість авто та дію алкоголю водій не впорався з керуванням, внаслідок чого транспортний засіб виїхав на зустрічну смугу, та зіткнувся з  металевою огорожею, збивши жінку, яка стояла за межами проїзної частини дороги. Далі автомобіль перекинувся, причому пасажирка з переднього сидіння вилетіла із салону на дорогу. Обидві потерпілі померли у лікарні.
Обвинуваченому обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.
Завершено розслідування, що здійснювали слідчі поліції.
 
Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.