Версія для друку

Тернопільська письменниця розпочала благодійний продаж книг, щоб зібрати кошти на аптечки для ЗСУ

Опубліковано в Новини 04.08.2022

Тернопільська письменниця Тетяна Іваніцька розпочала благодійний продаж власних книг "Мій дідусь був польським переселенцем".

Про це тернополянка розповіла на власній сторінці у соцмережі.

– Війна зробила усі речі контраснішими, чіткішими, змусила відчувати мить "тут і тепер", відкинула багато правил та норм... Але, відверто кажучи, це вже було. Держава-болото багато століть намагається знищити нас та нашу ідентичність. Наші предки вже відчували щось схоже, переживаючи усі випробування, які випали на їхню долю. І вважалося, що страшніше бути вже не може, що жодна адекватна людина у ХХІ столітті не жадатиме найжахливішого, що винайшло людство – війну, – пише Тетяна Іваніцька. – Яка все-таки циклічна історія... Колись наші нащадки також писатимуть книги, будуть захоплюватися героїзмом, самовідданістю українців і щиро пишатимуться своїм походженням... Але сьогодні ми боремося. І в цій боротьбі важлива також систематичність (в тому числі фінансова). Тому, долучаємося до перемоги разом...

Вартість книги – 170 гривень, однак охочі можуть надіслати й більшу суму. Усі зібрані під час продажу кошти буде передано на закупівлю аптечок для українських захисників.