Тернополянин обікрав одного з працівників будівельної організації

Опубліковано в Новини 04.08.2022
Про незаконні звинувачення щодо нього та утримання зловмисник сам повідомив у поліцію після того, як на новобудові, де він тинявся, його затримали працівники. Виїхавши на місце події, поліцейські з’ясували: зловмисник таким чином намагався відвернути від себе увагу, проте насправді напередодні вчинив крадіжку грошей в одного з працівників.
Зі слів потерпілого, першого серпня хтось викрав з його наплічника чотири тисячі гривень. Рюкзак чоловік залишив в одній з новозбудованих квартир, яка служила роздягальнею для будівельників. Того дня виявити злодія не вдалося. Проте наступного - працівники помітили підозрілого чоловіка, який без діла ходив між поверхами новобудови. Його й запідозрили.
Поліцейські, що виїхали на виклик 37-річного тернополянина, з’ясували, що чоловік лише рік тому повернувся з місць позбавлення волі, де відбував покарання за майнові злочини. Після спілкування з правоохоронцями він зізнався, що напередодні вчинив крадіжку грошей з рюкзака потерпілого. Думав, й цього разу пощастить, та його помітили будівельники.
«Театр» з викликом поліції начебто за незаконне утримання обернувся для зловмисника черговим кримінальним провадженням. Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 185 (крадіжка, скоєна в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу. Зловмисникові «світить» сім років колонії.
 
Джерело: ГУНП у Тернопільській області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3787.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.