Ще двоє мешканців Тернопільщини потерпіли від рук шахраїв

Опубліковано в Новини 03.08.2022
Поліцейські Тернопільщини продовжують документувати нові факти злочинів, пов’язаних з купівлею товарів в інтернеті.
Зазвичай зловмисники заманюють покупців товарами зі значними знижками, але при цьому обов’язковою умовою являється передоплата. Як тільки кошти надходять на рахунки аферистів, вони зникають із привласненими грішми.
Від такого злочину потерпів й житель Борщівщини. Чоловік здійснив передоплату в розмірі майже 2000 гривень, однак бажаного так й не отримав розповіл у ГУНП у Тернопільській області.
Ще один потерпілий потрапив в шахрайську пастку пов’язану з фітингом. Його аферист надіслав посилання за яким він ввів банківські дані, а згодом отримав сповіщення про списання власних заощаджень. Необдуманий вчинок краянину обійшовся в 1000 гривень.
Відомості про події працівники поліції внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.
 
Фото: з відкритих джерел

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3800.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.