Тернополянам розповіли, як використовувати ялинкові гірлянди та піротехніку, щоб не зашкодити собі та іншим

Опубліковано в Новини 29.12.2016

Адже у новорічно-різдвяні свята частішають випадки пожеж.

Порушуючи вимоги встановлення ялинки, використання піротехнічних виробів громадяни тим самим провокують виникнення пожеж у власних домівках, зазначає прес-служба обласного Управління ДСНСУ. Аби свята не були затьмарені надзвичайними подіями 28 грудня на випробувальному полігоні Українського науково-дослідного інституту цивільного захисту ДСНС України рятувальники практично продемонстрували наскільки важливо дотримуватися правил пожежної безпеки і до яких наслідків може призвестиїх ігнорування.

Безпека кожного з нас у наших руках. Саме тому готуючись до свят, варто також не забувати і про правила встановлення новорічної ялинки, вибору електрогірлянд та використання піротехнічних виробів. Особливо пильно необхідно стежити за дітьми та не дозволяти їм гратися з піротехнікою, відкритим вогнем. Дотримання простих правил сприятиме тому, що новорічні та різдвяні свята пройдуть весело, а головне безпечно”, - сказав заступник начальника Управління з нагляду у сфері пожежної безпеки ДСНС України Євген Лінчевський.

Він розповів про те, як правильно встановити новорічну ялинку та користуватися піротехнічними виробами, а також продемонстрував, наскільки швидко може загорітися не лише ялинка, але й вся кімната у випадку ігнорування елементарних правил безпеки.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

03.05.2024 soroka
Напередодні Великодня Володимир Болєщук відвідав воїнів-азовців
У передвеликодні дні Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради, спільно з директоркою Благодійного…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.