У Тернополі 30-річний чоловік побив муніципала

Опубліковано в Новини 29.07.2022

Обмеження або позбавлення волі від трьох до п’яти років загрожує тридцятирічному жителю обласного центру. Йому слідчі інкримінують нанесення тілесних ушкоджень службовій особі.

У ході проведених слідчо-оперативних заходів стало відомо, що працівники муніципальної інспекції на перехресті вулиць Опільського-Качали виписали адміністративний протокол щодо порушення правил паркування.

У той момент, коли вони оформляли документ, до них з автівки вийшли син та батько й почали сперечатися. Вони не погоджувалися зі штрафом. Словесний конфлікт переріс у бійку.

Син кілька разів вдарив муніципального інспектора. Потерпілий викликав поліцію. Слідчі, зібравши достатню доказову базу, опитавши свідків та опрацювавши відео з камер спостережень, довели вину порушника. Тернополянину оголосили підозру згідно із ч. 2 ст. 350 ККУ. За порушення закону чоловік відповідатиме у суді.

 

Джерело: Досьє 102

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3796.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.