Сіла п'яною за кермо: у Тернополі затримали водійку іномарки

Опубліковано в Новини 28.07.2022
Кермувальницю напідпитку патрульні виявили днями на вулиці 15-го Квітня.
Громадянка керувала автомобілем Renault та порушила ПДР України. Інспектори зупинили транспортний засіб та, під час спілкування з водійкою, виявили в неї явні ознаки алкогольного сп'яніння. Охоронці порядку запропонували жінці пройти огляд на стан сп'яніння на місці зупинки за допомогою алкотесту Драгер, на що остання погодилась. Результат огляду виявився позитивним, прилад зафіксував 1.93 проміле алкоголю в крові громадянки.
Патрульні склали на водійку відповідні адміністративні матеріали та направили автомобіль на арештмайданчик.
Загалом, за останні три дні, патрульні евакуювали 11 транспортних засобів на арештмайданчик та направили 11 протоколів за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП до суду.
 
Джерело: Патрульна поліція Тернопільської області

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.03.2024 soroka
Класичний університет Тернополя відтепер співпрацює з Люблінською Політехнікою
У четвер, 21 березня 2024 року ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк підписала договір про…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.