На Тернопільщині судитимуть псевдоволонтерів

Опубліковано в Новини 27.07.2022

Прокурори Тернопільської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт щодо двох псевдоволонтерів та дружини одного з них, обвинувачених  у використанні благодійних пожертв громадян на потреби ЗСУ для особистого збагачення під час воєнного стану (ч. 3 ст. 201-2 ККУ).

Розслідуванням встановлено, що 2 брати разом з родичкою за зібрані на підтримку Збройних Сил України добровільні пожертви громадян придбали для власного використання автомобілі Range Rover та Audi - Q5, а також мобільні телефони Apple IPhone 13 Pro Max, ювелірні вироби, та інші матеріальні цінності на загальну суму близько 2 мільйонів гривень.
Завершено розслідування, що здійснювали слідчі поліції під процесуальним керівництвом Тернопільської обласної прокуратури.
 
Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури   

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3820.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.