Змінив столичний ресторан на польову кухню: су-шеф з Києва готує їжу для захисників з Тернопільщини

Опубліковано в Новини 26.07.2022

Су-шеф зі столичного ресторану готує їжу для захисників з Тернопільщини.

Маючи за плечима строкову службу, Миколу мобілізували до лав ЗСУ ще в перші дні після російського вторгнення до України. Сьогодні хлопець працює кухарем в одній з військових частин Тернопільщини. До цього він працював су-шефом в столичному ресторані.

Навіть зі зміною обстановки, нестачею інвентарю, однотипністю продуктів – страви від Миколи завжди дивують. Готується їжа в польовій кухні, у звичайній кухні виконуються лише деякі процеси, повідомляють у Коропецькій селищній раді.

– «Кухар в середині» – саме це відчуття допомагає мені у виборі страв та їх приготуванні. Найбільше люблю готувати страви з м’яса, постійно стараюся здивувати новим асортиментом, цікавою подачею. На кухні мені допомагають співслуживці, тому ми все встигаємо. Хлопці дякують за їжу, часто просять добавки – це для мене найкраща відзнака, – розповів юнак.

Прокоментувати:

СОЦІУМ

23.04.2024 soroka
Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал
Герої захисники з 68-ї єгерської бригади знищують ворожу спецтехніку «тернопільськими дронами». Відповідне відео у соцмережах…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

DSC_3791.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.