Гасають з жахливою швидкістю: на Тернопільщині скаржаться на підлітків, які їздять без правил

Опубліковано в Новини 26.07.2022

У Бучачі підлітки на скутерах та мотоциклах їздять з шаленою швидкістю.

Про це написала Ірина Андрейців у спільноті «Бучацькі справи».

– Любі батьки бучацьких підлітків, які покупляли їм скутери та мотоцикли. Пишу вам як мама маленької дівчинки. Ваші діти нароблять гігантської біди, якщо ви нічого не зробите. І нароблять її не лише собі, але й чиїйсь дитині. Та швидкість, з якою ваші діти гасають жилими вулицями, жахає. Мої батьки живуть на вулиці Лисенка, я приїхала з донькою в гості, і весь день слухаю рев, як ваші діти гасають туди-сюди, бо дорога рівна і дозволяє, – повідомила жінка.

Авторка допису закликає батьків схаменути своїх дітей.

– Я мовчу про правила дорожнього руху. Очевидно, вашим дітям на них глибоко плювати. Але на вулицю зі свого подвір`я може вибігти чиясь дитина. За м'ячиком, наприклад. Нам мало горя зараз у ці місяці великої війни? Мало Росія наших дітей вбила, треба й нам старатись? Будь ласка, схаменіть своїх дітей. Або заберіть у них цей транспорт, якщо вони не здатні себе контролювати, – зазначила Ірина Андрейців.

У коментарях користувачі також обурюються з цього приводу.  

– Неодноразово писали про це, але до наших людей доходить дуже туго, та й біда не вчить! То тре спинити, викликати поліцію і нехай розбираються! прокоментувала Maryana Protsyk.

Така ситуація не тільки у місті, а по селах також. І ціни на пальне, як не дивно, кількість шумахерів не зменшили. Коли говорили про це з поліцією, щоб хоч трохи контролювали, вони кажуть що їм заборонено доганяти неповнолітніх гонщиків, бо типу ті злякаються можуть почати втікати і зробити ДТП. Отож, поліція їх "не помічає" походу. А тим часом інші люди (пішоходи) не можуть почуватися в безпеці, – написала Юлія Сніжок.  

Прокоментувати:

СОЦІУМ

24.04.2024 soroka
Кличко зустрівся у Києві з мером Гамбурга і розповів про допомогу від німецького міста-побратима
Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Гамбурга Петером Ченчером і розповів про нову партію…

Подорож вихідного дня

15.10.2021 soroka
Монастирок на Тернопільщині притягує і мандрівників, і пересічних людей, і глибоко віруючих
Монастирок – маленьке село в Борщівському районі, розташоване у надзвичайно мальовничій місцевості поблизу Касперівського каньйону.…

Місто в кадрі

5.jpg

Наші_контакти

Про_нас

Інформаційно-аналітичний портал «СОРОКА» з 2013 року висвітлює життя Тернополя та області, розповідає актуальні новини, зачіпає проблемні теми та знайомить з цікавими краянами.